Авантурите
Браузер Стратегији
Економски стратегији
Замак
Замаци
Заштита на замка
Игре за рат
Образовни
Уништавање
иПлаиер
Скакање
Тражење Скривењих предмети
Загонетки

Гаме иПлаиер Гоодгаме Емпире онлајн

Сличне Фласх Гамес
(гласова:300, Просечна оцена: 4.45/5)
Играо: 253197
Онлине игра Гоодгаме Емпире - је стратегија претраживач у којој војној вештини испреплетена са привредом. Играчи ће расти из скромне града моћне државе, намјештен територији, вађење природних ресурса, изградња зграде за производњу робе.
Ви ћете уживати у Средњем веку, који нису заустави рат и да направи открића. Први кораци у новом свету ће вам помоћи да виртуелни асистент. Он ће саветовати о питањима војне, одржаће на градилишту, акумулирају капитал и помоћи избори са непријатељем. Пошто је много лакше Гоодгаме Емпире играти, акумулирају лично искуство у пролазу.
На многим нивоима ћете добити приступ најновијим и објеката, јединица, нове територије. Они су сви повезани јасну причу, и подизање потребне зграде на садашњем нивоу, себи отворити приступ наставку.
Гоодгаме царство се гради циглу по циглу. Тесаног камена, гвожђе, дрво, зарадите злато. Све што је потребно за удобан живот насеља и развоју војске. Војска регрутују из јединица које посједују технику напада и одбране.

Sgames uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Sgames services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more