Загонетки
Махјонг
Игре са облачење
Дечије бојанке
Тражење Скривењих предмети
Авантурите
Вештина игре
Собирање на премети
На мрежи игре
7 година
Интелектуалне
Тражите предмети
Једноставни

Гаме Лептир Киодаи онлајн

Сличне Фласх Гамес
(гласова:0, Просечна оцена: 0/5)
Играо: 0

Историја



Многе друштвене игре које су и данас популарне долазе нам из кинеске културе, укључујући добро познати махјонг. Ова игра се појавила, застрашујуће је рећи, петстоте године пре нове ере, а њен оснивач је нико други до филозоф Конфучије, познат по својим делима о филозофији и оснивач првог универзитета. Нико са сигурношћу не зна како је идеја о стварању игре пала на памет, а сама прича је више мит него стварни догађаји. Међутим, игра је заживела и још увек је жива. У ствари, махјонг је игра на срећу, али га је свет игара прилагодио својој широкој публици, чинећи га више као пасијанс, али не са картама, већ са плочицама. А касније су се почеле појављивати слике, па чак и појединачни објекти да замењују плочице хијероглифима, попут игре Махјонг Буттерфлиес. Представљен је на нашој веб страници у одличном квалитету и доступан је за играње у било које време које вам одговара.

Правила игре


Идеја игре Буттерфли Махјонг је да сви шарени инсекти напусте игралиште и одлете. Али како то учинити ако лептир има само једно крило. Све је решено прилично једноставно - морате саставити две идентичне половине лептира и он ће се магично подићи и одлетети, захвално машући својим прелепим крилима. Повезивање се одвија на неколико начина:

    - ако су исте половине једна поред друге - ово је најлакши начин да се поново спојите,
    - ако се половине налазе на растојању једна од друге, оне морају бити повезане једна са другом линијом.

Веза се врши посебном линијом, која може имати највише два права угла и не укрштати се са осталим елементима на терену. То јест, мора постојати празан простор између предложених објеката који се уклањају. Као резултат тога, игралиште мора бити потпуно очишћено. Игра Буттерфли Махјонг је лојална играчу и нуди опције за наговештаје ако не желите да мучите мозак дуго времена.

Која је корист од игре?


Свака игра, чак и најједноставнија и најкраћа, носи семантичко оптерећење и барем минимално, али користи. Махјонг је у том смислу веома корисна загонетка која се развија:

    - посматрање,
    - логика,
    - меморија,
    - реакција ако игра траје неко време,
    - способност концентрирања пажње,
    - истрајност.

А ово је далеко од свих предности наизглед једноставне игре. Не пропустите шарени махјонг лептир на Сгамес-у. Игра ће бити подједнако интересантна и за децу и за одрасле, чак можете организовати такмичење и решити слагалицу брзине на различитим уређајима. Овај сајт вам омогућава да то урадите подједнако квалитетном репродукцијом игре на било ком уређају.

Sgames uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Sgames services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more